P15

VIFK P2015 kausi 2021

Lagfoto 8

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa mukaan P15 joukkueeseen! Voit ilmoittautua mukaan joukkueeseen VIFK:n etusivulta löytyvän Ny spelare -linkin kautta tai ilmoittaudu joukkueenjohdolle, kun haluat tulla kokeilemaan, miltä jalkapallo harrastuksena tuntuu. Voitte kokeilla 3 kertaa ilman maksua katsoakseen mikäli laji herättää kiinnostusta.

Harjoitukset ja varusteet

Kesä-syyskuussa harjoittelemme monitoimiviheriöllä (MTV6) sunnuntaisin klo 16.30-18. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet, nappulat, säärisuojat, pallon (koko 3) ja juomapullon.

Kaikki pelaajat saavat VIFK:lta treenipussin, joka sisältää kenkäpussin lisäksi juomapullon ja treenipaidan. Emme vielä tänä vuonna tilaa erillisiä pelipaitoja, mutta peleihin osallistuville pojille suosittelemme valkoisia shortseja, sinisiä pelisukkia ja säärisuojia.

Joukkueenjohto

Valmentajina toimivat Matias Strandvall (050 342 1809), Andreas Lindroos (050 426 2616) ja apuvalmentajana Kris Huckstepp (050 339 1347). Joukkueenjohtajana on Stefan Slotte (040 350 3714) ja rahastonhoitajana Ly Nguyen (045 662 2889).

Whatsapp/MyClub

Ilmoittautuminen treeneihin ja otteluihin tapahtuu MyClubissa, jonka kautta myös yleiset viestit ja kaikki laskut löytyvät. Laskut löytyvät välilehdestä ”Laskutus-Fakturor”. Huomioikaa, että jokaisessa laskussa on laskukohtainen viitenumero, jota tulee käyttää maksaessa. Olkaa tarkkoja maksun saajan tilinumeron kanssa - joukkueella, juniorijaostolla ja emoseuralla on kaikilla omat tilinumerot. Joukkueella on myös oma Whatsapp-ryhmä.

Turnaukset ja ottelut

P15 osallistuu kesällä Minicupeniin kahdella joukkueella VIFK Vit ja VIFK Blå.

Maksut

P15-joukkueella on kolme maksua kauden aikana:

Joukkuemaksu – joka menee suoraan omalle joukkueelle
- Joukkuemaksu 2021 on 40 euroa. Maksu kattaa poikien lisenssit ja vakuutukset, turnaukset ja ottelukustannukset, kenttävuokrat, vaatteiden painatukset, tarpeellisen välineistön hankinta sekä pankkimaksut.

 

Toimintamaksu – joka maksetaan VIFK:n juniorijaostolle

- Juniorijaostolle maksettava toimintamaksu on 95 euroa.

VIFK:n jäsenmaksu – joka maksetaan emoseuralle

- VIFK:n jäsenmaksu on 30 euroa/pelaaja.


Jos teillä on kysyttävää toiminta- tai jäsenmaksuista, voitte olla yhteydessä juniorijaoston Krister Grönholmiin: 044 0331624 / krister.gronholm@vifk.fi.

 

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaamme! Vi är vita, vi är blå, vi är Vasa IFK, heja, heja, heja!

 

Valmentaja
Andreas Lindroos
Valmentaja
Matias Strandvall
Joukkueenjohtaja
Stefan Slotte