Tapaturman sattuessa

 

Lääkärikeskus Promedi pitää VIFK:sta huolen!


Tapaturman sattuessa varaa aika Promedista (Kiillekuja 1, 65300 Vaasa) puh. 06-357 7700. Ajanvaraus on avoinna vuoden jokaisena päivänä 24h. Voit myös varata ajan osoitteesta www.promedioy.fi.   

 

Pelipassiin liittyvän vakuutuksen sisältö ja toimenpiteet vakuutuksen osalta vamman sattuessa löytyvät oheisen linkin kautta:   http://www.palloliitto.fi/palloliitto/kauden-2014-pelipassit-ja-aon-pelipassivakuutukset

 

Lisätietoa: https://www.vektor.fi/henkilovahingot/files/Usein_kysyttyja_kysymyksia_pelipassivakuutuksesta.pdf

 

 

 

 

Tee ennakkoilmoitus vahingosta


Tee ennakkoilmoitus Pelipassivakuutetun loukkaantumisesta vuorokauden sisällä vahingon sattumisesta. Ennakkoilmoitus ei edellytä lääkärissä käyntiä.
https://www.vektor.fi/henkilovahingot/index.php?id=8

 

Lääkärin ja fysioterapeutin hoidosta aiheutuneet kustannukset, todistukset ja mahdolliset tutkimukset (esim. röntgenkuvaus) on maksettava käynnin yhteydessä, koska vakuutusyhtiö maksaa korvauksen ainoastaan maksukuitteja vastaan. Kelan suorapalautus edellyttää käteismaksua.

 

Kalliisiin tutkimuksiin (esim. magneettikuvaus) ja leikkauksiin haetaan lääkärinlausunnolla maksusitoumusta vakuutusyhtiöltä etukäteen.

 

Rasitusvammat eivät kuulu tapaturmavakuutuksen piiriin, mutta myös ne voidaan Promedissa hoitaa.

Jos sinulla on oma tapaturmavakuutus, ota yhteyttä kyseiseen vakuutusyhtiöön.

 

 

 

Lääkärikeskus Promedi saa sinut nopeasti takaisin kentälle!

 

 

 

 

Promedilla on yleislääkärien lisäksi eri alojen erikoislääkärit kuten ortopedit. Lisätietoa lääkäreistä ja heidän erikoisosaamisestaan löydät Promedin kotisivuilta: www.promedioy.fi

 

 

 

Työterveys

 

 

Työterveys Promedilla on järkevä investointi! Pyydä tarjous: info@promedi.fi