P17-18

TERVETULOA MUKAAN P17 SYNTYNEIDEN JOUKKUEESEEN!

 

Tervetuloa mukaan P17 joukkueeseen! Voit ilmoittautua mukaan joukkueeseen VIFK:n etusivulta löytyvän Ny spelare -linkin kautta tai ilmoittaudu joukkueenjohdolle, kun haluat tulla kokeilemaan, miltä jalkapallo harrastuksena tuntuu. Voitte kokeilla 3 kertaa ilman maksua katsoakseen mikäli laji herättää kiinnostusta.

 

Harjoitukset ja varusteet

Treenataan Marraskuussa 2022 - Huhtikuussa 2023 seuraavasti:

- Sunnuntaisin 14:00 - 15:00 Hietalahden koulussa, Ravikatu 9.

 

Mukaan tarvitset sopivat treenivaatteet (sortsit ja t-paita), sisäpelikengät, säärisuojat, pallon (koko 3) ja juomapullon.

Kaikki pelaajat saavat VIFK:lta treenipussin, joka sisältää kenkäpussin lisäksi juomapullon ja treenipaidan, kun ovat sitoutuneet kauteen ja maksaneet laskut. Emme vielä tänä vuonna tilaa erillisiä pelipaitoja, mutta peleihin osallistuville pojille suosittelemme valkoisia shortseja, sinisiä pelisukkia ja säärisuojia.

 

Joukkueenjohto


Valmentajina toimivat Olle Matintupa ja Ville Filppula (043 824 4896). Joukkueenjohtajana on Stefan Slotte (040 350 3714) ja rahastonhoitajana Heidi Bodö.

 

Whatsapp/MyClub

 

Ilmoittautuminen treeneihin ja otteluihin tapahtuu MyClubissa, jonka kautta myös yleiset viestit ja kaikki laskut löytyvät. Laskut löytyvät välilehdestä ”Laskutus-Fakturor”. Huomioikaa, että jokaisessa laskussa on laskukohtainen viitenumero, jota tulee käyttää maksaessa. Olkaa tarkkoja maksun saajan tilinumeron kanssa - joukkueella, juniorijaostolla ja emoseuralla on kaikilla omat tilinumerot. Joukkueella on myös oma Whatsapp-ryhmä.

 

Turnaukset ja ottelut

 

P17 osallistuu kesällä Junnuliigaan. Muutama keskiviikko Elisa stadionilla.

 

Maksut

 

P117-joukkueella on kolme maksua kauden aikana (2022-2023):

  1. Joukkuemaksu – 40€
    Joukkuemaksu menee suoraan omalle joukkueelle ja kattaa poikien lisenssit ja vakuutukset, turnaukset ja ottelukustannukset, kenttävuokrat, vaatteiden painatukset, tarpeellisen välineistön hankinta sekä pankkimaksut. Mitä enemmän talkotyötä tehdään ja mitä enemmän sponsoreita pystytään saamaan, sitä pienempi joukkuemaksu voi olla.
  2. Toimintamaksu – 130€
    Juniorijaostolle maksetaan VIFK:n juniorijaostolle (jos litty mukaan kesällä niin toiintamaksu on pienempi...)
  3. VIFK:n jäsenmaksu – 30€
    VIFK:n jäsenmaksu maksetaan emoseuralle

 

Jos teillä on kysyttävää toiminta- tai jäsenmaksuista, voitte olla yhteydessä juniorijaoston Krister Grönholmiin: 044 0331624 / krister.gronholm@vifk.fi.